Hoe draag je een Corset ?

juli 22, 2022 4 min lezen

Hoe draag je een  korset ?

Hebt u al een tijdje een waist trainer korset gekocht, maar weet u niet zeker of u het moet dragen? Wil je weten hoe je een korset aantrekt om een platte buik te krijgen? Je bent naar de juiste plaats gekomen!

Een slanke taille krijgen is de droom van alle vrouwen, vooral die met onwaarschijnlijke rondingen. Het is geen slecht idee. Integendeel, uw lichaam behoort u toe en u verdient het om u er op elk moment beter in te voelen. Naast fitness-sporten om af te vallen, kunt u ook een beroep doen op een afslankend korset om uw figuur te verfijnen. Het enige wat u hoeft te doen is het accessoire op de juiste manier te dragen en te wachten op de eerste resultaten.

Het dragen van een afslankend korset is echter niet altijd gemakkelijk, aangezien het om een specifiek kledingstuk gaat. In deze gids leert u de verschillende stappen kennen die nodig zijn om een waist trainer korset met succes te dragen, en krijgt u tips over hoe u eraan kunt wennen.

U kunt ook ons artikel lezen over de voor en na-effecten van een afslankkorset.

TEN EERSTE, WAT IS EEN WAIST TRAINER KORSET?

Traditioneel is een korset een onderkleding die over de torso wordt gedragen en het lichaam in een schoenachtige vorm brengt. Klassiek bestaat het uit twee panelen van stof die aan de voorkant sluiten en aan de achterkant gladgestreken zijn. Zo kan de drager hem zo strak knopen als hij zelf wil om de taille aan te snoeren.

traditioneel taille trainer korset

Hoewel de eerste korsetten in de 16e eeuw verschenen, moet gezegd worden dat deze afslankende gordel vandaag de dag een enorme evolutie heeft doorgemaakt. De eerste korsetten waren van staal gemaakt, terwijl moderne korsetten latex of nylon gebruiken om zich beter aan te passen aan het silhouet van het lichaam. Geleidelijk aan is het dragen van korsetten als een stuk lingerie of een bodysuit een praktische en doeltreffende oplossing geworden om buikvet te verliezen.

WAIST TRAINER KORSET: HOE TE DRAGEN ?

het dragen van een waist trainer korset

Het dragen van een waist trainer korsetis geen onmogelijke opgave als u het pasproces tot op de letter volgt. Het proces is verdeeld in drie fasen.

STAP 1: POSITIONERING

Ga voor een grote spiegel staan, zodat u de voorkant van uw lichaam goed kunt zien. Deze positionering zal u ook toelaten zeker te zijn van al uw manipulaties. Neem vervolgens het waist trainer korset en wikkel het om je middel als een riem. In dit stadium is het belangrijk dat de sluiting van de gordel voor u wordt geplaatst.

STAP 2: HET SLUITEN VAN HET KORSET

Begin je afslankgordel geleidelijk te sluiten. Om dit te doen, volstaat het de sluitingen van de sluiting één voor één te consolideren, te beginnen van beneden naar boven.

STAP 3: AANPASSING

Pas uw houding natuurlijk aan als u het korset sluit. Het doel hier is om je zo comfortabel mogelijk te voelen. Je kunt zelfs aan het korset trekken of het beter op je buik centreren.


TIPS VOOR HET DRAGEN VAN EEN WAIST TRAINER KORSET

De sleutel tot het dragen van een waist trainer korset is om eerst de juiste pasvorm te kiezen. Span het dan geleidelijk aan in de loop van de tijd om comfort te bevorderen en letsel te voorkomen. Volg deze tips als u een afslankend korset wilt aantrekken en het meeste uit uw ervaring wilt halen.

KIES DE JUISTE MAAT

Over het algemeen worden korsetmaten ingedeeld naar heupomvang. U zult zelf moeten meten om een goede keuze te maken. Om dit te doen, wikkelt u een meetlint rond de natuurlijke curve van uw taille, waarbij u het meetlint over uw navel leidt. En als u het niet zeker weet, kunt u een maattabel vinden bij Miss Slimming.

GOED VASTDRAAIEN

Als uw korset pijn doet aan uw taille of u belet te ademen, zit het te strak. Hoewel korsetten de taille natuurlijk strakker maken, mogen ze niet pijnlijk zijn om te dragen. Het dragen van een te klein of te strak korset kan uw buste beschadigen. Bij het aantrekken en vastmaken van uw korset, begint u altijd met losmaken en trekt u het na verloop van tijd geleidelijk aan.

HOE RAAK JE GEWEND AAN HET DRAGEN VAN EEN KORSET ?

waist trainer corset

 

Als u nog een beginner bent met het waist trainer korset, zijn er manieren om ze dagelijks te dragen. Zo kan uw lichaam eraan wennen. Om u te helpen deze uitdaging met succes aan te gaan, vindt u in deze rubriek een programma voor het dragen van uw korset gedurende 7 dagen.

NB: Zorg ervoor dat u een selfie neemt en uw taille opmeet voordat u begint, zodat u uw vorderingen kunt bijhouden.

Dag 1: Doe je waist trainer korset aan voor 2 uur om te beginnen.

Dag 2: Draag het afslankkorset gedurende 2 tot 3 uur. U zult het effect van het accessoire beginnen te voelen. Om eentonigheid te voorkomen, probeer cardio in deze tweede dag te verwerken.

Dag 3: Streef naar 3 à 4 uur vandaag. Indien nodig, kunt u het in twee kortere sessies splitsen. Vergeet niet ten minste 8 glazen water per dag te drinken en eet de hele dag door voedzaam voedsel in kleine porties. Dit is een manier om een uitpuilende buik met het korset te voorkomen.

Dag 4: Vandaag moet u uw korset 4-5 uur dragen. Als je dat nog niet gedaan hebt, probeer dan wat sporten te doen die op je kern gericht zijn.

Dag 5: U raadt het al: het dragen van de afslankgordel zal nu toenemen tot ongeveer 6 uur. Vergeet niet het iets aan te draaien als het wegglijdt.

Dag 6: Je bent er bijna! Streef naar 6-7 uur op deze dag.

Dag 7: Tegen het einde van de week moet u uw brace ongeveer 8 uur dragen, of een volledige werkdag. Dit is het minimum dat wordt aanbevolen voor een continu tailleprogramma. Naarmate u gewend raakt aan hoe het voelt, kunt u de brace de meeste dagen 8 tot 12 uur dragen.

Tot slot, vergeet niet naar uw lichaam te luisteren en pas aan indien nodig. Het lichaam van elke vrouw is anders als het op veranderingen in levensstijl aankomt. Wees daarom geduldig en zorg goed voor jezelf.


Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd


Ook in Blog | Body Shaper & Waist Trainer

Waist Trainer : Voor en Na
Waist Trainer : Voor en Na

juli 22, 2022 3 min lezen

afslankgordel werkt het
Afslankgordel Ervaringen : Voor en Na

juli 22, 2022 3 min lezen